Je woning verkopen
doe je samen met Djezz

Kennismakingsgesprek Nee, het is écht niet zo moeilijk om zelf je huis te verkopen met een Djezz-adviseur aan je zijde. Tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek vertellen we je hoe dat in zijn werk gaat. Bevalt het je en gaan we de samenwerking aan, dan is dit wat wij voor je doen:

Woningopname De Djezz-adviseur komt bij je langs voor een verdere toelichting en de woningopname. We maken een opnamerapport, verzamelen alle stukken voor het juridisch dossier en komen tot een waardebepaling voor je huis.

Persoonlijke begeleiding Jij kent als geen ander het verhaal van jouw huis. Je bent dus zelf de aangewezen persoon om dat verhaal aan geïnteresseerden te vertellen tijdens de bezichtiging.
Verder krijg je van Djezz dezelfde begeleiding als bij de makelaar. Van de woningopname tot de overdracht bij de notaris word je begeleid door de Djezz-adviseur uit jouw regio. Die belt bezichtigingen na, onderhandelt voor je en maakt uiteindelijk de koopakte voor je op. Heb je een vraag onderweg? Je kunt je Djezz-adviseur altijd bellen of mailen!

Verkoopstrategie en presentatie Samen met je Djezz-adviseur bepaal je vervolgens je verkoopstrategie. Welke middelen wil je inzetten om je huis te promoten? Mogelijkheden genoeg: Funda, de sites van Djezz, Pararius, Huislijn, Koopwoningen en Zoekallehuizen. Maar ook Facebook is tegenwoordig een belangrijk promotie medium. Verder maak je altijd gebruik van ons TE KOOP bord en brochure en meestal ook van de plattegrond.

Samen zoeken we uit wat voor jou het beste werkt. Kies je voor Djezz helpt, maar heb je nog aanvullende ideeën? Professionele fotografie, woonstyling of prominente vermelding op Funda bijvoorbeeld? Het staat je uiteraard vrij om zelf extra keuzes te maken.

Bezichtiging en onderhandelingen Als geïnteresseerden zich melden ontvang je hen zelf voor de bezichtiging. Wij helpen je daarvoor de afspraken inplannen. Zodra er geboden wordt op het huis voert je Djezz-adviseur de onderhandelingen.
We maken de koop definitief als we het eens zijn geworden over de prijs en voorwaarden. Je Djezz-adviseur stelt de koopovereenkomst op. Tot en met de officiële overdracht van de woning houden we contact over alle lopende zaken.

Scherp tarief Je betaalt Djezz één vast bedrag voor alle genoemde diensten. Ongeacht de waarde van je huis. Dit bedrag mag je zelfs in 4 termijnen betalen.
Ter vergelijking: bij de traditionele makelaar betaal je gemiddeld 1,6 procent inclusief BTW van de uiteindelijke verkoopprijs. Bij een huis van 250.000 euro is dat dus 4.000 euro.
Jouw voordeel bij Djezz kan duizenden euro's bedragen! Een bedrag, dat je voor je nieuwe huis kunt gebruiken.

Uitgebreid pakket Heb je geen tijd om zelf de bezichtigingen te doen of lijkt je dat lastig? En wil je je huis optimaal presenteren? Kies dan voor ons uitgebreide pakket. Wij zorgen dan voor professionele foto's door een fotograaf, wij zorgen voor de tekst én doen ook de bezichtigingen.

Geen contract Uiteraard leggen we de afspraken die we maken wel vast, maar geen ingewikkeld contract met clausules of opzeggingskosten.