Djezz compleet

Djezz compleet is ons meest uitgebreide pakket

Vrijblijvend kennismakingsgesprek: Je woning laten verkopen door de Djezz-makelaar. Het kan. Tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek vertellen we je hoe dat in zijn werk gaat.

Woningopname: De woning wordt volledig opgemeten en alle gegevens en kenmerken worden opgenomen. Samen komen we tot een waardebepaling van je huis.

Jouw huis op Funda: Volledige presentatie op Funda met een uitgebreide omschrijving, een overzicht van kenmerken, een onbeperkt aantal foto’s en informatie over de locatie en buurt. Looptijd maximaal 1 jaar.

Professionele foto's: Djezz makelaars schakelt een professionele fotograaf in om jouw huis op zijn mooist in beeld te brengen.

Plattegronden: Van iedere verdieping wordt een plattegrond gemaakt en toegevoegd op de site van Funda en onze eigen site Djezzhelpt.

Te koop bord: Je ontvangt een te koop bord voor aan het raam of voor het huis. Zo kan iedereen zien, dat je huis te koop staat.

Promotie: Naast Funda plaatsen we je woning op onze eigen site Djezzhelpt, Facebook en op de sites van Pararius, Huislijn, Koopwoningen en Zoekallehuizen.

Brochure: Er wordt een brochure van je woning gemaakt. Deze kunnen potentiële kopers downloaden van Funda of onze eigen website Djezzhelpt.

Berichtenservice: Als geïnteresseerden reageren op je woning, zullen wij deze reacties voor je verwerken. Zowel telefonisch als via mail. We brengen je hiervan direct op de hoogte of verwijzen door.

Bezichtigingen: De Djezz-makelaar doet alle bezichtigingen, belt na om te informeren hoe het is bevallen en vervolgafspraken te maken.

Onderhandelen: En als het écht serieus wordt en er een bieding op je woning wordt gedaan is je Djezz-makelaar er voor de onderhandelingen te verzorgen.

Koopovereenkomst: Mochten de onderhandelingen tot een overeenstemming leiden van prijs en voorwaarden dan is het vanzelfsprekend, dat je Djezz-makelaar de concept koopovereenkomst voor je opstelt en er voor zorgt, dat deze compleet en getekend bij de notaris wordt afgeleverd.

€1695

Ik wil Djezz compleet

neem direct contact op