Djezz helpt

Djezz helpt is ons mediumpakket.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek: Je woning verkopen met de Djezz-makelaar aan je zijde. Het kan. Tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek vertellen we je hoe dat in zijn werk gaat.

Woningopname:
 De woning wordt volledig opgemeten en alle gegevens en kenmerken worden opgenomen. Samen komen we tot een waardebepaling van je huis.

Jouw huis op Funda: Volledige presentatie op Funda met een uitgebreide omschrijving, een overzicht van kenmerken, een onbeperkt aantal foto’s en informatie over de locatie en buurt. Looptijd maximaal 1 jaar.

Plattegronden: Van iedere verdieping wordt een plattegrond gemaakt en toegevoegd op de site van Funda en onze eigen site Djezzhelpt.

Te koop bord: Je ontvangt een te koop bord voor aan het raam of voor het huis. Zo kan iedereen zien, dat je huis te koop staat.

Promotie: 
Naast Funda plaatsen we je woning op onze eigen site Djezzhelpt, Facebook en op de sites van Pararius, Huislijn, Koopwoningen en Zoekallehuizen.

Brochure: Er wordt een brochure van je woning gemaakt en deze kunnen potentiële kopers downloaden van Funda of onze eigen website Djezzhelpt.


Berichtenservice: Als geïnteresseerden reageren op je woning, zullen wij deze reacties voor je verwerken. Zowel telefonisch als via mail. We brengen je hiervan direct op de hoogte of verwijzen door.

Nabellen bezichtigingen: Jij bent als geen ander in staat het verhaal van jouw woning te vertellen. De bezichtigingen doe je zelf! Maar je Djezz-makelaar belt alle bezichtigingen na om te informeren hoe het is bevallen en vervolgafspraken te maken.


Onderhandelen: En als het écht serieus wordt en er een bieding op je woning wordt gedaan is je Djezz-makelaar er voor de onderhandelingen te verzorgen.

Koopovereenkomst: Mochten de onderhandelingen tot een overeenstemming leiden van prijs en voorwaarden dan is het vanzelfsprekend, dat je Djezz-makelaar de concept koopovereenkomst voor je opstelt en er voor zorgt, dat deze compleet en getekend bij de notaris wordt afgeleverd.

€995

Ik wil Djezz helpt

neem direct contact met mij op